Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

Господар лажи: Дио XIII - Како су црнци постали свјетлопути, плавооки и свијетле косе у Европи

Ако ћемо да вјерујемо религији еволуције (тзв. "науци"), свака врста и свака раса се прилагођава свом околишу током времена. По тој религији, најцрња племена црнаца која се доселе у Европу постаће након неког времена бијелима, облик носа ће да им се измијени, нарашће им већа лобања и већа носна кост, развиће ширу карличну кост, краће подлактичне кости, промијениће и облик лобање, кожа ће да им се стањи, развиће и малу квргу на затиљку (тзв. "кост математичара", јер ко има ту квргу на затиљку често је одличан математичар), промијениће и нагиб чела, дуљину ногу, промијениће им се и метаболизам, израшће им већи мозак, плаве или сиве очи, изгубиће своју коврџаву косу која ће им постати равна и свијетла, и тако даље и тако даље, и такође ће одједном задобити жељу за умјетношћу, цивилизацијом, философијом, математиком, астрономијом, религијом и тако даље...

...жао ми је, али ту морам да станем. Па ово је и више него смијешно. Па, ипак ово нас уче у школи, да вјерујемо у то. Ово је нешто у шта већина нас данас вјерује! Неки чак тврде да се све ово десило у мање од 12.000 година! У популарним филмовима о тој теми (као у урнебесном "Ао, посљедњи Неандерталац"), ово се чак десило истог момента кад су црнци закорачили у Европу. Док пуцнеш прстима! Црнац је постао Европљанином у једној генерацији! Врло "научно"...

Сад, прије него су ти чудесни црнци - који су очито мајстори прилагођавања - доспјели у Европу, ту је већ живјела једна људска врста, Неандерталци, који су били свијетле коже, баш као што су то још увијек данашњи Европљани, имали су исти облик носа као и данашњи Европљани, имали су чак и већу лобању, исту носну кост као данашњи Европљани, већу карличну кост, баш попут данашњих Европљана, имали су краћу подлактицу, баш попут данашњих Европљана, имали су другачији облик лобање, сличнији оном каква је код данашњих Европљана него било чему другоме, имали су тању кожу, баш попут данашњих Европљана, имали су ту квргу на затиљку, баш попут данашњих Европљана, њихова дјеца имала су исти нагив чеоне кости као и данашњи Европљани, дужина и облик костију ноге били су исти као и код данашњих Европљана, њихов метаболизам био је вјероватно идентичан ономе данашњих Европљана (то још не знамо за сигурно), имали су много већи мозак, већи чак и од данашњих Европљана, имали су плаве и сиве очи, равну и свијетлу косу, и тако даље, све карактеристике које и данашњи Европљани још увијек посједују.

Наравно, званична наука тврди да ми - Европљани - НЕ ПОТЈЕЧЕМО од тих Неандерталаца, иако признаје да би могли да имамо нешто њихових гена. НЕ, НЕ, НЕ! Наравно да и ми потјечемо од црнаца! И ми смо дошли из Африке... и јадни, дегенерисани људи који су већ живјели у Европи, ружни, длакави, гротескни и подљудски Неандерталци (како су нам приказани од стране апологета религије науке) који су се прилагођавали европском окружењу кроз најмање 500.000 година, надјачани су од стране чудесних црнаца из Африке - који су се сјетили да напусте Африку и дођу у Европу баш у срцу леденог доба (нагађам да су глечери који су у то вријеме покривали највећи дио Европе представљали неодољив призор и да су били и исувише плодни да би они могли да одоле пресељењу). Неандерталци су тад, судећи макар по званичној религији науке, били надмудрени и надјачани на свом сопственом терену. Наравно, црнци, још увијек обучени само у мајице од шибља (ако су и то носили), и познати по свом супериорном интелекту (...), били су много вјештији у преживљавању у смрзнутој Европи од тамо неких јадних сировина обучених у коже?! И тако су Неандерталци изумрли, да, да, да, и то се све десило неких 28.000 година прије рођења оног смрдљивог јевреја Исуса, и тако су их црнци замијенили посвуда по Европи.

Како да не...

Сад, ако желите да вам представим алтернативну теорију шта се свега овога тиче, молим вас да наставите да читате. Видите, ја ћу - темељено на научним (у правом смислу те ријечи) истраживањима моје супруге, Marie Cachet, (која су доступна овдје: www.mariecachet.com) да устврдим да је ова званична теорија еволиције и теорија о "доласку из Африке" чиста бесмислица. Не кажем да је баш сваки аспект теорије еволуције чиста бесмислиса, али тврдим да је теорија макроеволуције бесмислена. Ако нпр, немате гене за плаве очи, као што чисти црнци и немају, нећете развити плаве очи. Никад. Просто као пасуљ. Оно што ја предлажем јесте да смо ми - Европљани - Неандерталци. Ми јесмо понешто другачији од Неандерталаца јер је дошло до спорадичног мијешања са црнцима у далекој прошлости. Не много, али довољно да нас измијени (имамо у просјеку око 0,3% црначких гена у нашој крви). Не од црнаца који су наводно дошли у Европу, већ од црнаца који су живјели у Африци, са којима смо се сусретали с времена на вријеме у доба кад смо се повлачили на југ из залеђене Европе на врхунцима ледених доба (само да би се вратили у њу кад би дошло до отопљавања, с пар мелеза међу нама, сваког пута с којим више). То објашњава зашто црнци сјеверне Африке имају неких сличности с Европљанима, као и неки црнци источне Африке, јер су неки од Неандерталаца остали тамо међу њима, или макар њихови гени јесу, и тако су се ти гени тамо преносили кроз многе генерације и равномјерно распоредили међу њима. Други афрички народи немају никаквих европских-Неандерталских обиљежја.

Сад кад сам ово изрекао, хорде "расно чистих" расиста ће да ме нападну, јер сам предложио да чак ни наша, Нордијска раса није на крају посве чиста, и да имају црначких гена у себи, али стрпите се још мало. То је ипак далеко боље него "научна" верзија која тврди да ми ЈЕСМО црнци (100%) - који су само побијелили због тога јер су се прилагодили околишу.

Сад, моћи ћете да се упитате зашто ови подаци које је изнијела моја жена нису посвуда по медијима, јер ипак, након свега, ово је велики научни пробој кад је у питању поријекло Европљанина! Ово мијења све. Ми нисмо чак нити истом врстом са осталим људским расама! Али, наравно, ово није посвуда по медијима БАШ ЗАТО јер ово мијења све, ЗАТО јер доказује да нисмо чак нити истом врстом са осталим расама, и то је нешто што они уопште не желе да се дозна. Они имају своју свету краву - агенду анти-расизма - и не желе да ико дирне у њу. Можете ви да их засипљете свим могућим аргументима, али они свеједно неће промијенити своје гледиште нити своју агенду. Што им више чињеница представите, они ће више да лажу и да вас нападају, покушаће да дискредитују вас као и ваш посао, и генерално гледајући, радиће против вас. И они то чине врло дјелотворно користећи угледне научнике и њихову религију науке, у коју многи од нас тако слијепо вјерују.

Даме и господо Европе. Не дозволите да се наша европска врста још више деградира, да се уназади у квалитети мијешајући се са другим људским расама који припадају врсти Хомо сапиенса. И ми смо измијешани, то је тачно, и што смо тамнији, то смо измјешанији, хтјели то да признамо или не, али не брините се ради тога. Ми смо и даље другачији, ми смо и даље јединствени и изнимни, ми смо и даље Европљани, и ми морамо да се осигурамо да се ништа више од те не-европске крви не измијеша са нашом.

Ако желите више научних објашњења и доказа за ово шта сам изнесао овдје, можете да их читате на веб-страници моје жене www.mariecachet.com, најбоље хронолошким редом.

Борите се против анти-расизма и против оних који стоје иза њега свим могућим средствима! Без обзира шта кажу, ОНИ су криминалци, криви за геноцид почињен над европском врстом! Штагод да учинимо, то је чин самоодбране. Штагод да кажемо, изречено је да одбранимо нашу човјечју врсту и нашу расу од ишчезнућа. Ми имамо сва права на овом свијету, чак судећи и по повељи УН-а и међународног права, да подузмемо све потребне мјере да одбранимо своју врсту, нашу расу и народе. Наша је дужност да то учинимо!

Варг Викернес
Берген, 29.12.2012
Превео Kosst Amojan"Ваља отићи најављен пријатељу добре среће, али ненајављен ономе ко има проблеме."
ᛉ Burzum Merchandise ᛣ

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy